Akce „4 roky záruka“ na spotřebiče Brandt

08.08.2013 09:47

Akce „4 roky záruka“ na spotřebiče Brandt

Značka Brandt slaví více jak 60 let od začátku výroby a prodeje domácích spotřebičů. Bohaté zkušenosti s jejich výrobou a neustálé zdokonalování kvality a funkčnosti zúročila v nové řadě vestavných spotřebičů Horizon pro rok 2013. Elegantní design a především vynikající dílenské zpracování a celková kvalita spotřebičů Brandt je nyní potvrzena jedinečnou akcí „4 roky záruka“, kterou vyhlásil od 01/01/2013 do 31/12/2013 distributor značky Brandt v ČR společnost Elmax Store a.s. Akce „4 roky záruka“ poskytne zákazníkům, kteří si zakoupí ve výše uvedeném období vestavné spotřebiče Brandt, bezplatnou opravu (práce + materiál) spotřebiče v případě jeho poruchy a to kdykoliv v průběhu následujících 24 měsíců po uplynutí klasické 2-leté záruční doby.

Pro volně stojící spotřebiče lze u vybraných prodejců značky Brandt zakoupit certifikát prodloužené záruky za 500,- Kč s DPH (u spotřebičů s prodejní cenou do 10.000,- Kč s DPH) nebo za 800,- Kč s DPH (u spotřebičů s prodejní cenou nad 10.000,- Kč s DPH). Certifikát nelze dokoupit a záruku nelze registrovat zpětně na již dříve zakoupené spotřebiče.

Vše co musí zákazník pro zařazení do této akce udělat je zaslat do 30 dnů od zakoupení spotřebiče, vyplněný dotazník spolu s certifikátem a kopií dokladu o koupi, který získá od prodejce při koupi spotřebiče na adresu Elmax Store a.s., Centrální servis Brandt, Horní Těrlicko 777, 735 42 Těrlicko. Veškeré dotazy ohledně akce „4 roky záruka“ vám zodpovíme na e-mailu zaruka@elmax.cz.

Všeobecné podmínky akce „4 roky záruka“ na spotřebiče pro domácnost značky Brandt (pdf k náhledu a tisku)

Návod k nalezení sériových čísel u spotřebičů Brandt (pdf k náhledu a tisku)


Váš dodavatel značkových spotřebičů